Magazin de cărți

Cărți

Ratacirea baptista Confronting the Gay Christian Movement 101 FAQ about Homosexuality

Rătăcirea baptistă

96 pagini. 6 lei

Ieromonah Visarion Moldoveanu, Bogdan Mateciuc şi Mihai Oară

A Strong Delusion

245 pagini. 30 lei

Joe Dallas

101 Frequently Asked Questions about Homosexuality

224 pagini. 30 lei

Mike Haley

Cartea cuprinde informaţii legate de apariţia sectei baptiste în lume şi în România, combate teoriile greşite ale acestei grupări religioase despre Botez, Împărtăşanie, cinstirea sfinţilor, a icoanelor, a Maicii Domnului etc. Sunt prezentate și greşelile de traducere din bibliile sectare, în mod special a traducerii lui Dumitru Cornilescu.

Autorul, el însuși un fost homosexual, face radiografia unui curent apărut în Occident: bisericile homosexualilor, cu o așa-zisă teologie care strică Cuvântul lui Dumnezeu pentru a justifica și a îngădui aceste perversiuni împotriva firii.

Aproape zilnic auzim știri care confirmă acceptarea homosexualității în cultura noastră. Homosexualii apar ca personaje în emisiuni de televiziune și cer dreptul de a se căsători și a adopta copii. Care ar putea fi impactul unor asemenea schimbări legislative pentru societate? Puține subiecte ridică atât de multe întrebări, atât de repede. Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre homosexualitate, puse de un expert în domeniu... și el însuși un fost homosexual.

A Queer Thing Happened to America Defending Life. A Moral and Legal Case against Abortion Choice The Homosexual Agenda

A Queer Thing Happened to America

691 pagini. 60 lei

Michael Brown

Defending Life

314 pagini. 35 lei

Francis Beckwith

The Homosexual Agenda

240 pagini. 30 lei

Alan Sears & Craig Osten

În urmă cu 40 de ani, majoritatea americanilor spuneau că nu cunosc pe nimeni care să fie homosexual și susțineau că știu puțin sau nimic despre homosexualitate. Cartea face o cronică a transformării uimitoare a Americii din ultimii patruzeci de ani și abordează direct întrebarea: Există cu adevărat o agendă homosexuală sau este o ficțiune a dreptei religioase? Scrisă într-un stil viu și convingător, dar susținută de cercetări masive și de o interacțiune extinsă cu homosexualii, această carte directă și totuși plină de compasiune analizează impactul extraordinar pe care activismul homosexual l-a avut asupra societății americane.

Aceasta este cea mai cuprinzătoare apărare a poziției pro-viață privind avortul publicată vreodată. Este sofisticată, dar totuși accesibilă omului de rând. Fără o retorică înțepătoare sau apeluri la religie, autorul oferă o argumentație atentă și respectuoasă a motivelor pentru care viziunea pro-viață asupra vieții umane este corectă. El răspunde celor mai puternice argumente pro-avort găsite în drept, știință, filosofie, politică și mass-media. El explică și critică decizia Roe vs. Wade și explică de ce practic toate argumentele populare pro-avort eșuează.

Autorii Alan Sears și Craig Osten expun obiectivele mișcării homosexuale și activismul juridic în creștere al acesteia. Agenda homosexuală are ca scop principal să bată drepturile tuturor celorlalte grupuri, în special pe cele ale credincioșilor. Partea cea mai tristă a poveștii este că funcționează. În 1988, 74,9 la sută din publicul american credea că sexul între două persoane de același sex este ceva greșit. Până în 1998, procentul a scăzut la 54,6 la sută. Sears și Osten oferă dovezi bine documentate că America nu numai că devine mai tolerantă față de homosexualitate, prin îndoctrinarea copiilor, expunerea pozitivă la televizor și sprijinul și aprobarea corporațiilor americane, dar devine și mai puțin tolerantă față de cei care nu sunt de acord.

Marriage under Fire The Privileged Planet

Marriage under Fire

128 pagini. 20 lei

Dr. James Dobson

The Privileged Planet

464 pagini. 45 lei

Guillermo Gonzalez & Jay Richards

În ultimii patruzeci de ani, mișcarea activistă homosexuală a căutat să pună în aplicare un plan general pentru a distruge familia. Judecători care nu sunt aleși și care nu dau socoteală nimănui și-au făcut un obicei din inventarea unor drepturi care nu numai că nu există în Constituția SUA, dar care contrazic atât voința poporului, cât și acțiunile ramurii legislative.

Contrar credinței populare, Pământul nu este un punct nesemnificativ pe radarul Universului. Lumea noastră se dovedește a fi orice, dar nu una obișnuită, în cartea lui Guillermo Gonzalez și Jay Richards. Prin ce este Pământul deosebit? Cum își dovedește el valoarea printre numeroasele planete și constelații din Calea Lactee? În această carte veți afla despre capacitățile de menținere a vieții, despre apă și alcătuirea ei miraculoasă, despre protecția oferită de giganții planetei și despre cum a luat naștere planeta noastră.

Puteți comanda cărțile de mai sus prin email. La prețul comenzii se adaugă costurile de curierat.

Baptiștii Răspuns „teologiei” homosexualilor Credința noastră Apologetică