Magazin de cărți

Cărți

Ratacirea baptista A Queer Thing Happened to America Defending Life. A Moral and Legal Case against Abortion Choice

Rătăcirea baptistă

96 pagini. 8 lei

Ieromonah Visarion Moldoveanu, Bogdan Mateciuc, Mihai Oară

A Queer Thing Happened to America

691 pagini. 35 lei

Michael Brown

Defending Life

314 pagini. 25 lei

Francis Beckwith

Cartea cuprinde informaţii despre istoricul „bisericii” baptiste în lume şi în România, și prezintă învățătura religioasă a acestei grupări despre Botez, Împărtăşanie, cinstirea sfinţilor, a icoanelor, a Maicii Domnului etc. Sunt prezentate și greşelile de traducere din bibliile sectare, în mod special a traducerii lui Dumitru Cornilescu.

În urmă cu 50 de ani, majoritatea americanilor spuneau că nu cunosc pe nimeni care să fie homosexual și afirmau că știu puțin sau nimic despre homosexualitate. Cartea face o cronică a transformării uimitoare a Americii din ultimii cincizeci de ani și abordează direct întrebarea: Există cu adevărat o agendă homosexuală sau este o ficțiune a partidelor de dreapta? Scrisă într-un stil viu și convingător, susținută de cercetări masive și de o interacțiune amplă cu homosexualii, această carte directă și totuși plină de compasiune analizează impactul extraordinar pe care activismul homosexual l-a avut asupra societății americane.

Aceasta este cea mai cuprinzătoare apărare a poziției pro-viață privind avortul publicată vreodată. Este sofisticată, dar totuși accesibilă omului de rând. Fără o retorică înțepătoare sau apeluri la religie, autorul oferă o argumentație atentă și respectuoasă a motivelor pentru care viziunea pro-viață este corectă. El răspunde celor mai puternice argumente pro-avort găsite în drept, știință, filosofie, politică și mass-media. Explică și critică decizia tribunalului în procesul Roe contra Wade și explică de ce practic toate argumentele populare pro-avort eșuează.

Marriage on Trial The Privileged Planet Tempting Faith

Marriage on Trial

199 pagini. 20 lei

Glenn Stanton, Dr. Bill Maier

The Privileged Planet

464 pagini. 35 lei

Guillermo Gonzalez, Jay Richards

Tempting Faith

320 pagini. 30 lei

David Kuo

În discuțiile despre căsătorii între persoane de același sex, vedem că oamenii sunt fie pro, fie contra acestei idei. Totuși, rareori auzim motive concrete pentru care căsătoria între persoane de același sex este sau nu este o idee bună. Folosind cercetări actuale din domeniul științelor sociale, autorii oferă răspunsuri la problemele aflate în centrul dezbaterii, inclusiv *Cum influențează căsătoria homosexuală familia ta? *Avem dreptul (sau capacitatea) de a redefini căsătoria pentru a include orice fel de adulți, indiferent de sex? *Care este scopul public al căsătoriei?

Contrar credinței populare, Pământul nu este un punct nesemnificativ pe radarul Universului. Lumea noastră se dovedește a fi orice, dar nu una obișnuită, în cartea lui Guillermo Gonzalez și Jay Richards. Prin ce este Pământul deosebit? Cum își dovedește el valoarea printre numeroasele planete și constelații din Calea Lactee? În această carte veți afla despre capacitățile de întreținere a vieții, despre apă și alcătuirea ei miraculoasă, despre protecția oferită de giganții planetei și despre cum a luat naștere planeta noastră.

David Kuo a venit la Washington cu dorința de a-și folosi credința pentru a pune capăt avorturilor, a consolida căsătoria și a-i ajuta pe cei săraci. A ajuns pe culmile puterii politice, ajungând în cele din urmă să lucreze la Casa Albă sub conducerea lui George W. Bush. Un vis devenit realitate: șansa de a îmbina politica și credința sa și o oportunitate pentru creștini nu doar de a obține un loc la masa deciziilor, ci și de a planifica întreaga masă. Cu toate acestea, experiența sa a fost una profund tulburătoare. A fost sedus, la fel cum atât de mulți conservatori creștini au fost seduși de politică.

Stepping Stones Human Technology

From Stumbling Blocks to Stepping Stones: Help and Hope for Special Needs Kids

304 pagini. 25 lei

Shari Rusch Furnstahl

Human Technology: A Toolkit for Authentic Living

192 pagini. 20 lei

Ilchi Lee

Shari Rusch a fost un copil cu dificultăți de învățare, care a suferit leziuni cerebrale la naștere. Oarbă la un ochi și afectată de probleme de coordonare motorie, probleme de sănătate, probleme de vorbire, ADHD, dislexie și probleme de familie, toate testele îi prevesteau un viitor mediocru în cel mai bun caz. Cu ajutorul educatorilor și cu dorința de a încerca, Shari a reușit dincolo de orice așteptări, devenind o elevă de onoare, profesoară și public speaker pe tema tinerilor aflați în situații de risc și a elevilor din învățământul special.

Ilchi Lee prezintă un set de instrumente pentru gestionarea cu autosuficiență a problemelor esențiale ale vieții: sănătatea, sexualitatea și scopul vieții. Meditația, exercițiile de respirație și tehnicile de vindecare sunt oferite ca abilități de gestionare autonomă a sănătății. Sunt prezentate o perspectivă distinctă asupra intimității și educației sexuale și un ghid inspirațional pentru a descoperi un scop activ în viață. Cartea include un ghid practic pentru a optimiza procesorul principal al vieții noastre - creierul.

Puteți comanda cărțile de mai sus prin email. La prețul comenzii se adaugă costurile de curierat.

Baptiștii Răspuns „teologiei” homosexualilor Credința noastră Apologetică